|  Start
Hjälp

Gen 3 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Hitta IP-adressen för min Generation 3-server

Din server har en dedikerad IP-adress som du kan använda för åtkomst. Så här hittar du IP-adressen.

  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Hantera bredvid servern du vill använda. Serverns IP-adress visas i fliken Detaljer. Du kan behöva rulla ner för att se adressen i listan.

Mer information


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.