Hitta din servers IP-adress

Din server har en dedikerad IP-adress som du använder för att nå servern.

  1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.

Din servers IP-adress visas antingen under Serverinformation och resurser eller Serverns IP-adress.


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.