Hitta mitt FTP-användarnamn i Windows-värdtjänster

Om du vill ladda upp innehåll till din Windows-värdtjänstwebbplats behöver du ditt FTP-användarnamn och lösenord. Den här artikeln visar hur du hittar ditt användarnamn.

OBS! Vi skapade automatiskt ett FTP-lösenord när du konfigurerade kontot. Så här ändrar du lösenordet till något du vet.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj Värdtjänster och välj Hantera bredvid det Windows-värdtjänstkonto du vill använda.
  3. I avsnittet Inställningar är Plesk-inloggningen också det primära FTP-användarnamnet. Om du letar efter ett annat FTP-användarnamn (som till exempel en annan FTP-användare som du har lagt till i kontot), fortsätt med nästa steg.
  4. Välj Plesk Admin .
  5. Gå till sidan Plesk Webbplatser och domäner och välj FTP-åtkomst .

OBS! Om du inte ser några ikoner att markera väljer du Visa mer mitt på sidan och sedan FTP-åtkomst .

6. I FTP-kontolistan visas andra FTP-användarnamn för kontot.