Hitta din FTP-inloggning eller ditt användarnamn för Plesk-värdtjänster

För att ladda upp innehåll till din webbplats behöver du ditt FTP-användarnamn och lösenord. Den här artikeln visar hur du hittar ditt användarnamn.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på FTP-åtkomst .

OBS! Om ikonen inte visas klickar du på Visa fler i avsnittet för det domännamn du vill använda och sedan på FTP-åtkomst .

Du kan se varje FTP-användarnamn som visas under kolumnen Namn.