Hantera DNS för ditt värdkonto

Om du vill ändra DNS för domänerna du hanterar kan du komma åt vår DNS-hanterare via värdtjänstkontot.

  1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Klicka på Webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det värdkonto du vill använda.
  4. Klicka på GoDaddy DNS-hanterare.

Information om hur du använder DNS-hanteraren finns i Hantera DNS .


Var den här artikeln till hjälp?
Tack för din feedback. Ring vårt supportnummer eller starta chattalternativet ovan om du vill prata med en medarbetare på kundtjänst.
Vi är glada att vi kunde hjälpa till! Finns det något mer vi kan göra för dig?
Det var tråkigt att höra. Berätta vad som var krångligt eller varför lösningen inte hjälpte dig med problemet.