Godkänn kontoändring för domännamn

När en ändring av domänkonto inleds får du ett e-postmeddelande från GoDaddy med information om nästa steg för att fortsätta processen.

1. Öppna e-postmeddelandet med ämnesraden Du har väntande ändringar på ditt domänkonto. Kan du inte hitta e-postmeddelandet? Den förra domänägaren kan skicka om e-postmeddelandet.
  2. Välj knappen Aktivera nu.
  3. Logga in på GoDaddy-kontot som domänen ska flytta till. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  4. Välj Ja, godkänn den här överföringen för att inleda granskningsprocessen. Om du inte vill fortsätta väljer du Nej, jag vill inte godkänna den här överföringen.
  5. Använd samma kontaktuppgifter på alla kontakttyper (registrerare, administration, teknik och fakturering) genom att markera kryssrutan bredvid Använd för alla kontakttyper. Eller låt kryssrutan vara omarkerad om du vill ha olika information för de olika kontakttyperna.
  6. Kontrollera och uppdatera kontaktuppgifterna för domännamnen vid behov.
  7. Markera kryssrutan Jag intygar att jag är antingen den person som namnges ovan eller auktoriserad att agera å dennes vägnar.
  8. Välj Nästa. Om knappen Nästa inte är tillgänglig granskar du och ser till att alla kontaktuppgifter är korrekta och giltiga.
  9. Kontrollera kryssrutan för att bekräfta att du godkänner villkoren för Ändring av registrerare och välj Starta överföring.

Du får en bekräftelse på att domänen har förts över till ditt konto. Domänen kommer att vara aktiv på ditt konto inom några minuter.

Obs! Om du gjorde ändringar av Registrerares organisation, namn eller e-postadress måste du godkänna ändringarna innan överföringen är slutförd.