GoDaddy moms på digitala produkter och tjänster

Moms kan vara föremål för digitala produkter och tjänster som säljs på GoDaddy.com och levereras via webben. Digitala produkter kan inkludera, men är inte begränsade till, följande:

• Domännamn
  • Värdtjänster för webbhotell
  • Programvara som tjänst (Saas)

Skattekostnader anges på din faktura. Moms tillämpas på beskattningsbara produkter och tjänster baserat på skattelagstiftningen för din angivna faktureringsadress. Skatter som tas ut betalas till staten enligt lokala krav.