Gå till cPanel i mina Linux-värdtjänster

Följ dessa steg för att komma direkt till cPanel Admin-sida för ditt Linux-värdtjänstkonto.

OBS! Du kan hämta ditt cPanel-användarnamn från avsnittet Inställningardin kontos instrumentpanel . Om du inte har ändrat ditt cPanel-lösenord till något du vet kan du göra det här (ditt cPanel-lösenord och ditt primära FTP-lösenord är samma sak).

1. Gå till i en webbläsarehttps://yourDomainName/cpanel (till exempelhttps://coolexample.com/cpanel ).
  2. Ange ditt cPanel-användarnamn och lösenord och välj sedan Logga in .

Mer information

Läs mer om cPanel