Vidarebefordra e-post från ett annat konto till Microsoft 365

Att vidarebefordra ditt e-postmeddelande till ditt Microsoft 365-konto beror på de alternativ som finns i din befintliga e-posttjänst.

Om din e-posttjänst stöder vidarebefordran av e-post finns det troligtvis ett alternativ för inställningar eller egenskaper som låter dig konfigurera vidarebefordran. Välj det alternativet och ange din Microsoft 365-e-postadress som det konto du vill vidarebefordra dina meddelanden till.

Om du inte kan hitta en inställning för vidarebefordran av e-post ber du din nuvarande leverantör av e-posttjänster att vidarebefordra ditt e-postmeddelande till ditt e-postkonto, även kallat mail relay .

Här är några tips från andra e-postleverantörer:

• Vidarebefordrar e-post från Gmail
  • Vidarebefordra e-post från Yahoo
  • Vidarebefordra e-post från Outlook på webben