Formulärutskick på Windows-värdtjänster med Plesk

Om du tidigare använde den integrerade PHP- eller ASP-formulärutskicket på vår äldre Windows-värdtjänst och automatiskt migrerades till det nyare Windows-värdtjänsten med Plesk, har du fortfarande tillgång till samma formulärutskick.

Vilka åtgärder behöver jag göra?

Du behöver inte göra några ändringar i webbplatsens kod för att formuläret mailer ska fungera. Du hittar formuläret mailer-filen i httpdocs- mappen på ditt värdtjänstkonto och heter __gdForm_email_address.formmail .

Hur skickar formulärutskicket ett e-postmeddelande när formuläret skickas in?

När en av webbplatsens användare fyller i och skickar in formuläret skickas e-postmeddelandet omedelbart från värdkontot till den angivna e-postadressen. I e-postmeddelandet du får kommer innehållet i formuläret att visas i den ordning som de relaterade fälten visas på din webbplats.

Kan någon använda det här formuläret?

Den här integrerade formulärutskicket är endast tillgängligt för användare som tidigare använde formulärutskicket på äldre värdtjänster och som migrerades automatiskt till Windows-värdtjänster med Plesk.

Om du inte har tillgång till det integrerade formuläret kan du använda de kostnadsfria resurserna på W3 Schools för att skapa dina egna.