Ändra e-postadressen för formulärutskicket i Plesk

Om du för närvarande använder den integrerade formulärutskicket i ditt konto för Windows-värdtjänster med Plesk kan du uppdatera e-postadressen dit inskickade blanketter skickas.

OBS! Det här integrerade formuläret är endast tillgängligt för användare som automatiskt migrerade från vår äldre Windows-värdtjänst till den nyare Windows-värdtjänsten med Plesk.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under webbhotell, bredvid Windows Hosting konto du vill använda, klicka på Hantera.
  3. Klicka på fliken Filer i navigeringen till vänster.
  4. Klicka på httpdocs i mapplistan för att visa filerna i mappen.
  5. Leta reda på filen i listan __gdForm_email_address.formmail .
  6. Klicka direkt till höger om filen och klicka sedan på Redigera i textredigeraren på popup-menyn som visas.
  7. Ta bort den aktuella e-postadressen.
  8. Ange din nya e-postadress och klicka på OK .

Din utskicka med PHP- eller ASP-blanketten skickar nu in de skickade blanketterna till den nya e-postadressen.