Förhandsgranska och skicka test WooCommerce-e-post

För att förhandsgranska och skicka test-WooCommerce-e-post:

1. Logga in på WordPress .
  2. Gå till Marknadsföring och välj E- post .
  3. till fliken E-post och välj titeln på det e-postmeddelande du vill förhandsgranska eller skicka ett test för.
  4. I redigeraren ser du en förhandsgranskning av e-postmeddelandet med alternativ för att växla mellan dator, surfplatta och mobil för att se hur ditt e-postmeddelande visas på olika enheter.
  5. Skicka ett testmeddelande till dig själv eller andra mottagare genom att klicka på de tre punkterna i övre högra hörnet av e-postredigeraren och välja Skicka testmeddelande . Du kan ange upp till fem kommaseparerade e-postmottagare.
OBS! Vi lägger till ”[Test]” framför ämnesraden för din e-post så att du kan skilja detta e-postmeddelande från andra e-postmeddelanden som inte är testade.