Flytta min WordPress-webbplats automatiskt

Om du har en WordPress-webbplats med ett annat företag, kan du använda det inbyggda migreringsverktyget för att flytta den till ditt Bas-, Deluxe-, Komplett- eller Utvecklare-konto för Hanterade WordPress-bloggar.

OBS! Om du har ett Pro-konto för Hanterade WordPress-bloggar (endast tillgängligt i USA och Kanada) kan du använda de här anvisningarna istället.

OBS!Det ingår ett visst antal webbplatser i din plan för Hanterade WordPress-bloggar – ett Bas-konto kan till exempel ha en webbplats. Om det inte finns fler webbplatser tillgängliga i din plan måste du ta bort en webbplats från planen, eller köpa ytterligare en plan, innan du använder de här anvisningarna.

Förbereda din webbplats för migrering

Innan du börjar måste du se till att det går att migrera din webbplats och att du har all den serverinformation du behöver.

Webbplatser som kan migreras

Du kan migrera en webbplats från ett annat företag eller värd så länge den inte har:

Serverinformation

Du behöver följande information från din aktuella värd för att utföra migreringen:

• FTP-användarnamn och -lösenord
  • WordPress-användarnamn och -lösenord för admin
  • Plats eller IP-adress för värd
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-webbplatser på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Lägg till webbplats.
    klicka på lägg till webbplats till hanterad wordpress

OBS!Om du ser meddelandet Du har inga tillgängliga webbplatser ska du klicka på Köp ny plan för att köpa ytterligare en plan eller klicka på Avbryt för att gå tillbaka till listan över WordPress-webbplatser.

4. Markera den plan för Hanterade WordPress-bloggar som du vill använda för den migrerade webbplatsen i listan Dina befintliga planer. Klicka sedan på Nästa.

OBS!Om du endast har en webbplats tillgänglig kommer du inte att se en lista över dina planer, utan då väljer vi automatiskt den planen åt dig. Fortsätt med nästa steg.

5. Klicka på Jag migrerar en befintlig webbplats och klicka sedan på Kom igång.
    Klicka på Jag migrerar en befintlig webbplats och klicka sedan på Kom igång
  6. Fyll i resten av fälten för att din webbplats ska migreras.

Vi skickar ett e-postmeddelande när vi har migrerat din webbplats.