Hanterad WordPress Hjälp

Flytta min WordPress-webbplats automatiskt

Managed WordPress har en auto-migreringsfunktion som gör det enkelt att smidigt flytta din befintliga webbplats.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. På sidan Mina produkter, i avsnittet Managed WordPress väljer du Hantera alla.
  3. Bredvid Managed WordPress väljer du + Skapa webbplats.
    skapa webbplats-knapp
  4. Markera det Managed WordPress-paket du vill använda för den webbplats du flyttar i listan Dina befintliga paket. Välj sedan Nästa.
    välj paket
  5. Välj Migrera en befintlig WordPress-webbplats.
    välj att migrera
  6. Följ guiden och fyll i tillämpliga fält. Du behöver följande uppgifter för att inleda processen:
    • Domännamnet på den webbplats du migrerar.
    • WordPress-användarnamn och WordPress-lösenord för den webbplats du migrerar.
  7. I slutet av guiden väljer du Nästa för att starta migreringen.
  8. Större och mer komplexa webbplatser kan ta längre tid att slutföra. Vi skickar ett e-postmeddelande när vi har migrerat din webbplats.