Hanterad WordPress Hjälp

Flytta min WordPress-webbplats automatiskt

OBS! Om du har ett Pro-konto för Hanterade WordPress-bloggar (endast tillgängligt i USA och Kanada) kan du använda de här anvisningarna istället.

• Värd för klassisk eller Windows-webb
  • DNS-problem eller sidvisningsfel
  • Inloggningsskydd, till exempel tvåfaktorsautentisering
  • Anpassade WordPress-inloggningssidor
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Hantera alla bredvid Hanterad WordPress på sidan Mina produkter.
  3. Klicka på Lägg till webbplats.
    klicka på lägg till webbplats till hanterad wordpress

OBS!Om du ser meddelandet Du har inga tillgängliga webbplatser ska du klicka på Köp ny plan för att köpa ytterligare en plan eller klicka på Avbryt för att gå tillbaka till listan över WordPress-webbplatser.

4. Från listan över Dina befintliga planer , välj den hanterade WordPress-planen du vill använda för webbplatsen du flyttar och klicka sedan på Nästa .

OBS!Om du endast har en webbplats tillgänglig kommer du inte att se en lista över dina planer, utan då väljer vi automatiskt den planen åt dig. Fortsätt med nästa steg.

5. Klicka på Jag migrerar en befintlig webbplats och klicka sedan på Kom igång.
    Klicka på Jag migrerar en befintlig webbplats och klicka sedan på Kom igång
  6. Fyll i resten av fälten för att din webbplats ska migreras.

Vi skickar ett e-postmeddelande när vi har migrerat din webbplats.

Notera: Du kan behöva uppdatera eventuella permalänkar på webbplatsen.