Flytta en WordPress-webbplats till en annan katalog i mitt Linux-värdtjänstkonto

Om du installerade WordPress med Installatron följer du dessa steg för att flytta webbplatsen till en annan katalog i ditt Linux-värdtjänstkonto.

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Under Värdtjänster för webbhotell intill det Linux-värdtjänstkonto du vill använda, väljer du Hantera.
    klicka på hantera
  3. I kontoDashBoard väljer cPanel Admin.
  4. På webbsidan för cPanel väljer du Webbprogram och sedan Mina program väljer du WordPress-ikonen.
    välj wordpress
  5. I det övre högra hörnet väljer du Klona .
    välj klon
  6. På sidan Installatron-klon, i avsnittet Mål , se till att välja rätt domän och katalog där du vill flytta webbplatsen.
  7. Välj Klona .