Hitta mina namnservrar för GoDaddy

Hitta de namnservrar som är tilldelade till din domän så att du kan uppdatera namnserverinställningarna på domäner som inte är registrerade hos GoDaddy. Om du uppdaterar din domän till att använda GoDaddy-namnservrar kan du hantera ditt DNS i ditt GoDaddy-konto istället för på företaget som din domän är registrerad hos.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Från sidomenyn väljer du DNS-värdtjänster under Tjänster.
    skärmbild av sidomenyn med dns-värdtjänster markerat
  3. Välj den domän som du ska komma åt.
    skärmbild på en enda domän som valts
  4. Du ser dina namnservrar listade längst upp på sidan.
    • Se till att notera båda namnservrarna – du kommer att behöva båda på din domän för att ansluta ordentligt till zonfilen i ditt GoDaddy-konto.
  5. Uppdatera dina namnservrar hos din nuvarande domänregistrator.

De flesta DNS-uppdateringar börjar gälla inom en timme men kan ta upp till 48 timmar att uppdatera globalt.