Hitta mina namnservrar för GoDaddy

Hitta de namnservrar som är tilldelade till din domän så att du kan uppdatera namnserverinställningarna på domäner som inte är registrerade hos GoDaddy. Om du uppdaterar namnservar till GoDaddy kommer du att kunna hantera din DNS hos GoDaddy, snarare än via det företag där domänen är registrerad.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
    välj domän
  3. Välj Hantera DNS under Ytterligare inställningar.
  4. Hitta NS-posterna för din domän och anteckna värdena. Det finns alltid två separata NS-poster, och du behöver båda. Dina värden kommer att vara annorlunda än dem i bilden nedan.
    välj domän
  5. Ange de två NS-posterna från ditt GoDaddy-konto i rätt namnserverfält hos din domänregistrator.

De flesta DNS-uppdateringarna träder i kraft inom en timme, men det kan ta upp till 48 timmar innan de uppdateras globalt.