Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Felsökning: Betalningsmottagaren betalar för närvarande inte ett felmeddelande

Om det finns en banner i din återförsäljarprovisionsrapport som säger att betalningsmottagarkontot för närvarande inte ska betalas, finns det ett problem med betalningsmottagarens kontoinformation. När du har åtgärdat problemet bör du ta emot dina provisioner.
Rosa banner med betalningsmottagarens felmeddelande

OBS! Du kan inte ändra vilket betalningsmottagarkonto som är kopplat till ditt återförsäljarkonto. Du kan emellertid när som helst uppdatera din betalningsmottagares kontoinformation för att justera betalningsinformationen.

1. För att spåra problemet noterar du först det fetstilade smeknamnet för betalningsmottagaren som nämns i felmeddelandet.
  2. Gå till din GoDaddy Min profil profilsida och välj Betalningsmottagare .
  3. Klicka på Visa / Redigera bredvid Betalningsmottagaren som nämns i felmeddelandet.
  4. Kontrollera de fyra avsnitten längst upp på skärmen. När alla avsnitt är korrekt ifyllda ser du en grön cirkel runt varje steg längst upp på sidan.
    • Om ett avsnitt inte har en grön cirkel runt det finns det ett problem med informationen i det avsnittet.
    • I exemplet nedan behöver momsblanketterna fortfarande fyllas i.
      Betalningsmottagarkonto med 2 av 4 gröna cirklar
  5. Välj Redigera i fönstret Betalningsinformation .
  6. Granska och uppdatera informationen om betalningsmottagaren efter behov.
    • Detta felmeddelande orsakas ofta av ett problem med ditt skatteformulär. Se till att du fyller i formuläret korrekt och fullständigt. Vårt efterlevnadsteam kommer att verifiera ditt formulär och kontakta dig inom några timmar efter inlämning om ytterligare information behövs.
  7. När du har slutfört uppdateringarna av betalningsmottagarens konto väntar du några timmar och sedan Rapporter > i återförsäljarcentret . Felet bör inte längre visas.
    • Om det har gått några timmar sedan du skickade in dina uppdateringar och du fortfarande ser ett felmeddelande, kontakta oss för ytterligare hjälp. Våra GoDaddy-guider är här för att hjälpa dig.