Få detaljerade fel

Som standard visar våra Windows-värdtjänstkonton ett anpassat / generiskt fel när appar genererar ett undantag. Detta generiska fel förhindrar skadliga användare från att få känslig information om din webbplats.

För att felsöka problemet kan du ändra din web.config- fil och ange att ett detaljerat felmeddelande ska visas istället för det anpassade fel vi skapade. Ett detaljerat felmeddelande hjälper dig att hitta den kod som orsakar problemet.

Varning: Kodproverna vi tillhandahåller nedan utgör inte en komplett web.config- fil. Ersätt inte din befintliga web.config- fil med den kod vi tillhandahåller. Innan du ändrar din web.config- fil rekommenderar vi att du skapar en säkerhetskopia.

Du måste först inaktivera anpassade feldokument och sedan lägga till detaljerad felkodning på de sidor som du vill att de ska visas för.

Så här inaktiverar du anpassade feldokument

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Klicka på Plesk Admin .
  5. Klicka på Visa mer i delen av det domännamn du vill använda.
  6. Klicka på Värdinställningar .
  7. Avmarkera Anpassade feldokument och klicka sedan på OK .

Använd nu exempelkoden i din web.config-fil för att visa detaljerade felmeddelanden på IIS 8:

? xml version = "1.0" encoding = "UTF-8"? > konfiguration > system.webServer > httpErrors errorMode = "Detaljerad" existingResponse = "PassThrough" / > /system.webServer > / konfiguration >