Aktivera SMTP-autentisering

SMTP-autentisering används för att skicka e-post från appar, rapportservrar och multifunktionsenheter (t.ex. skrivare och skannrar). Vi rekommenderar att du endast aktiverar SMTP-autentisering för användarkonton som behöver det eftersom dina standard Exchange-inställningar är säkrare.

Om du har aktiverat säkerhetsinställningar inaktiverar du automatiskt inställningarna för din organisation om du aktiverar SMTP-autentisering. Du kan antingen fortsätta använda flerfaktorautentisering (MFA) med ett applösenord eller inaktivera MFA för användaren.

Obligatoriskt: Du behöver administratörsbehörighet för att hantera SMTP-autentisering. Mer information finns i administratörsroller från Microsoft.
  1. Logga in på din E-post & Office-kontrollpanel (använd ditt användarnamn och lösenord för GoDaddy).
  2. Välj Hantera bredvid användaren.
  3. Rulla ner till Kontoinformation och välj Avancerade inställningar .
    Avancerade inställningar
  4. Aktivera reglaget för SMTP-autentisering .
    Växla för SMTP-autentisering
  5. Välj Fortsätt för att bekräfta att du vill aktivera SMTP-autentisering för den här användaren.

Mer information

• Stäng av reglaget för att inaktivera SMTP-autentisering.
  • Läs mer om SMTP-autentisering från Microsoft.