Redigera eller ta bort en fraktzon

Att lägga till en fraktzon är ett viktigt steg eftersom du inte kan konfigurera en fraktmetod innan du lägger till en fraktzon. En fraktzon är en region dit du väljer att skicka dina produkter. Följaktligen måste du bestämma var du hittar en marknad för dina produkter, beroende på ditt företag och dina produkter. I följande avsnitt beskrivs hur du redigerar eller tar bort fraktzoner.

Så här redigerar eller tar du bort en befintlig leveranszon:

1. Logga in på WordPress .
  2. Gå till WooCommerce och klicka på Inställningar .
  3. Välj fliken Frakt och klicka på Fraktzoner .
  4. Leta sedan reda på det zonnamn du vill redigera. När du för muspekaren över namnet på zonnamnet visas länkarna ”Redigera” och ”Ta bort” .
  5. Klicka på Redigera eller Ta bort .
    • Om du klickar på Redigera kan du ändra zonnamn , zonregion , fraktmetoder och spara dina ändringar.
    • Om du väljer att ta bort, klicka på OK i meddelandet som visas för att bekräfta och zonen visas inte längre i dina inställningar.