Hämta och installera Teams på min Mac

Ladda ner Microsoft Teams på din Mac för att använda verktyget för snabbmeddelanden och möten. Använd Spotlight Search för att bekräfta att du inte redan har Teams installerade på din Mac innan du börjar. Om Teams redan är installerat är allt klart! I annat fall följer du stegen nedan.

Du kan också ladda ner Teams från Microsoft .

1. Logga in på Microsoft 365. Använd din Microsoft 365-e-postadress och -lösenord (ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord kommer inte att fungera här).
  2. Välj menyknappen och välj Teams .
    Lag-ikonen
  3. När Teams laddas väljer du inställningar i övre högra hörnet och Laddar ner skrivbordsappen.
    Ladda ner Teams
  4. Spara och kör den nedladdade filen.
  5. Logga in med din e-postadress och ditt lösenord för Microsoft 365.

Du har nu lag på din dator!