Nedgradera mitt paket för domänskydd

Nedgradera ditt domänskydd till vårt alternativ Fullständigt domänskydd, eller gå hela vägen ner till bara Domänsekretess. Dina kontaktuppgifter för domänen visas inte i den offentliga WHOIS-katalogen om inte din Domänsekretess är inaktiverad. Du behöver inte nedgradera ditt domänskydd innan du överför eller tar bort din domän – vi verifierar din identitet för att auktorisera dessa åtgärder.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Markera kryssrutorna intill de domäner som ska uppdateras. Du kan också markera kryssrutorna intill Domännamnet och därefter välja Välj alla.
    skärmbild med flera markerade domäner
  3. Välj Skyddspaket i åtgärdsmenyn och välj sedan Nedgradera skyddspaket.
    • Beroende på hur stor din skärm är kanske du måste välja menyn Mer och rulla nedåt för att visa Skyddspaket.
  4. Granska alternativen för skyddspaket och välj det som fungerar bäst för dig.
    • Om du redan har paketet Fullständigt domänskydd väljer vi som standard alternativet Inget skydd, eftersom det är det lägsta tillgängliga skyddspaketet.
  5. Välj Bekräfta nedgradering och välj sedan Fortsätt och Verifiera.
  6. Verifiera din identitet genom att ange den unika koden vi skickade till dig. Om du har Tvåstegsverifiering (2SV) aktiverat under åtminstone 24 timmar ska du ange koden vi skickar via sms eller ange koden från din autentiseringsapp. Annars anger du engångslösenordet som vi skickar till din e-postadress för registrerare.
  7. Välj Verifiera för att slutföra nedgraderingen av ditt domänskydd.

Du får bekräftelsen Klart när ändringarna har sparats. Det kan ta upp till 90 minuter för uppdateringarna att visas på ditt konto.