Stöder mitt värdkonto MVC4- och MVC5-program?

Ditt Windows-värdtjänstkonto stöder MVC4- och MCV5-program. Mer information finns iVilken sorts värdtjänstkonto har jag?

När du publicerar din webbplats med ett MVC4- eller MCV5-program måste du se till att du har .NET med MVC-dll: erna; de ingår som standard, så det krävs inga åtgärder åt dig. Du kan också behöva ladda upp enheter som du vill använda till ett papperskorg som är specifikt för ditt projekt.

För MVC5-program som använder Entity Framework måste du även ändra din CAS priv till ”Full”.

Så här ändrar du din CAS Priv

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Värdtjänster för webbhotell.
  3. Klicka på Hantera bredvid det konto du vill använda.
  4. Klicka på Visa mer längst ner på den del av den domänvärdtjänst som du vill använda.
  5. Klicka på ASP.NET- inställningar.
  6. Från menyn CAS- tillitsnivå väljer du Full .
  7. Klicka på OK.