Din webbplats har migrerats. ‌Välkommen till värdtjänsten Plesk

Vi på GoDaddy arbetar ständigt för att ge våra kunder den bästa värdtjänstupplevelsen på marknaden. Därför har vi uppgraderat alla våra värdtjänstkunder på Windows 4G till värdtjänsten Plesk. Kontrollpanelen ser annorlunda ut, men du har nu tillgång till alla de funktioner du hade tidigare plus några nya.

OBS! Några saker som kan vara bra att komma ihåg:
• De flesta av funktionerna är domänspecifika. Om du har flera domäner ska du använda de funktioner som visas inom en viss domän.
• Om du bara ser några få ikoner för den domän du vill arbeta med, klicka på Visa mer för att visa hela listan.

Nyheter

• Kopiering av webbplatser - Perfekt när:
    • du har webbplatser med vissa gemensamma data. Kopiera en webbplats till den andra och ladda sedan upp de ändrade sidorna.
    • du sköter både programmerings- eller testversioner och produktionsversioner av webbplatser. När du är nöjd med testversionen av webbplatsen kan du kopiera över den till produktionsversionen.
    • du har FTP-lagring och vill kopiera dina webbplatser till lagringen.
  • Publiceringsinställningar för Web Deploy – Publicera program som skapats i Visual Studio på din webbplats.
  • Advisor – Plesks inbyggda webbplatsverktyg som undersöker din webbplats och ger dig förslag på hur du kan förbättra säkerheten.
  • Whois-uppgifter – Se offentligt tillgängliga domänägaruppgifter.
  • Spårning av misslyckade begäranden – Samla information för att felsöka upprepade fel på webbsidor.
  • Skydd mot direktlänkar – Skydda din sida mot att andra utvecklare länkar till dina bilder. Detta använder din bandbredd och kan göra din webbplats långsammare.