Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Windows-värdtjänster (Plesk) Hjälp

Din webbplats har migrerats. ‌Välkommen till värdtjänsten Plesk

GoDaddy arbetar ständigt med att förse våra kunder med bästa värdtjänsten den på marknaden. Som ett led i detta har vi uppgraderat våra Windows 4G-värdtjänster till Plesk-värdtjänster. Kontrollpanelen är annorlunda, men nu har du tillgång till alla funktioner som du har haft tidigare tillsammans med nya funktioner.

OBS! Några saker som kan vara bra att komma ihåg:
• De flesta av funktionerna är domänspecifika. Om du har flera domäner ska du använda de funktioner som visas inom en viss domän.
• Om du bara ser några få ikoner för den domän du vill arbeta med, klicka på Visa mer för att visa hela listan.

Nyheter

• Kopiering av webbplatser - Perfekt när:
    • du har webbplatser med vissa gemensamma data. Kopiera en webbplats till den andra och ladda sedan upp de ändrade sidorna.
    • du sköter både programmerings- eller testversioner och produktionsversioner av webbplatser. När du är nöjd med testversionen av webbplatsen kan du kopiera över den till produktionsversionen.
    • du har FTP-lagring och vill kopiera dina webbplatser till lagringen.
  • Publiceringsinställningar för Web Deploy – Publicera program som skapats i Visual Studio på din webbplats.
  • Advisor – Plesks inbyggda webbplatsverktyg som undersöker din webbplats och ger dig förslag på hur du kan förbättra säkerheten.
  • Whois-uppgifter – Se offentligt tillgängliga domänägaruppgifter.
  • Spårning av misslyckade begäranden – Samla information för att felsöka upprepade fel på webbsidor.
  • Skydd mot direktlänkar – Skydda din sida mot att andra utvecklare länkar till dina bilder. Detta använder din bandbredd och kan göra din webbplats långsammare.