Ta bort min domänlistning

Ta bort listningen för domäner som du har listat för försäljning när som helst genom att gå till ditt Afternic-konto.

1. Logga in på din GoDaddy-domänportfölj. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Se till att du har kolumnen Till salu i din portföljlista .
  3. Välj försäljningspris i kolumnen Till salu för en domän som för närvarande är till salu.
    • Om du nyligen listade din domän till salu kan du välja Väntar ... för att hantera din annons.
    skärmdump av valt listpris
  4. Du kommer att omdirigeras till ditt Afternic-konto. Du kan behöva logga in.
  5. Hantera dina domänlistor i ditt Afternic-konto. Kolla in de vanliga frågorna om Afternic för mer information.

Vi visar fortfarande marken Till salu när du besöker din domän, även efter att du har tagit bort listan. Ändra domänens namnservrar för att ta bort landaren. Vi rekommenderar GoDaddy-namnservrarna som standard för att hantera din DNS hos oss.