Skapa attribut för en variabel produkt

När du har skapat den variabla produkten måste du definiera attributvärden. Attribut är saker som storlek eller färg. Låt oss säga att du säljer kläder i tre storlekar, då är Size attributnamnet. Attributvärdena är små, medelstora och stora .

1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster klickar du på Produkter , där de utvidgas och ger ytterligare alternativ.
  3. Klicka på Alla produkter i den utökade menyn.
  4. Välj den variabla produkt som du vill redigera.

OBS! Se till att du först skapar den variabla produkten .

5. I avsnittet Produktdata fyller du i följande:
    • Gå till avsnittet Attribut på menyn till vänster för att skapa attributvärden.
    • Klicka på knappen Lägg till för att skapa ett nytt anpassat attribut.
    • Ange ett namn för det anpassade attributet, t.ex. Storlek .
    • Ange Värden för dina attribut, separerade med rörsymbolen "|" (finns ovanför din returnyckel). I det här exemplet har vi tre attribut för storlek: Liten | Medel | Stor
    • Markera kryssrutan Använd för variation
    • Klicka på Spara attribut för att spara dina attribut.
  6. Upprepa steg 5 för varje attribut.
  7. Klicka på knappen Spara utkast eller Publicera högst upp till höger.

Du kan göra ändringar i produktens attribut när som helst.