Skapa varianter för en variabel produkt

När du väl har skapat attribut för din variabla produkt kan du skapa varje unik variant. Variationer kan ha olika priser, bilder, SKU: er och beskrivningar som är specifika för den varianten. Variationer baseras på en kombination av produktattributvärden.

1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn till vänster klickar du på Produkter , där de utvidgas och ger ytterligare alternativ.
  3. Klicka på Alla produkter i den utökade menyn.
  4. Välj den variabla produkt som du vill redigera.

OBS! Se till att du skapar attribut först.

5. I avsnittet Produktdata fyller du i följande:
    • Gå till avsnittet Variationer på menyn till vänster för att skapa variationer från dina attribut.
    • Välj Lägg till variant för att lägga till variationer individuellt eller Skapa variationer från alla attribut för att generera varje variant baserat på attributen du skapade och klicka på .
      • Ett popup-modal visas om du väljer att skapa variationer från alla attribut. Välj OK för att fortsätta.
    • Klicka för att expandera varje skapad variant. Du måste åtminstone lägga till ett pris för att spara de variationer du skapat.
      • Om du vill lägga till samma pris i alla varianter väljer du Ange vanliga priser i huvudmenyn och klickar på .
      • Ett popup-modal visas. Ange värdet och välj OK .
  6. Klicka på knappen Spara utkast eller Publicera högst upp till höger.

Du kan göra ändringar i produktvarianterna när som helst.