Skapa en hämtningsplats

Att lägga till en lokal hämtningsplats är ett bra sätt att leverera dina produkter på. Inte bara kan det avlasta vissa av dina fraktavgifter, men det kan också fungera som ett bekvämt alternativ för dina kunder och öka försäljningen.

Obligatoriskt: Local Pickup Plus är ett premium WooCommerce-tillägg som ingår i Managed WordPress Ecommerce, Managed WooCommerce Stores eller som ett fristående köp.
  1. Logga in på WordPress .
  2. Från menyn till vänster går du till WooCommerce och väljer sedan Inställningar .
  3. Välj fliken Frakt .
  4. Gå till Hämtningsplatser och välj Lägg till hämtningsplats .
  5. Skapa ett namn för hämtningsplatsen.
  6. Ange följande uppgifter:
    • Adress: Hämtningsplatsens adress och eventuella specialinstruktioner som du vill ge kunden.
    • Tillgängliga produkter: Bestämmer vilka produkter och kategorier som kan hämtas på platsen. Med standardinställningarna kan du hämta från vilken plats som helst.
    • Kostnader & # x26; Rabatter: Avgifter och rabatter som anges här åsidosätter platsens huvudsakliga hämtningsinställningar.
    • Hämtningstider: Ange anpassade öppettider, helgdagar och hämtningstider för platsen.
    • E-postlista: Ange en CSV-formaterad lista över de mottagare du vill få aviseringar om när du hämtar beställningar för platsen.
  7. Välj Uppdatera .

Mer info