Skapa en köparkonto med standardinställningar för domänregistrering

Om du planerar att köpa flera domäner kan du spara tid genom att skapa en köparkonto. Vid köptiden tilldelar du en profil för att automatiskt ange registreringsperiod, DNS-plats och kontaktinformation och aktivera (eller inaktivera) automatisk förnyelse för alla domäner i kundvagnen.

1. Gå till din GoDaddy Min profil profilsida. Du kan uppmanas att logga in.
  2. Välj Standardinställningar för domän och välj sedan Lägg till profil .
  3. Ange ett köparprofilnamn och välj Ja för att ange profilen som standard . Även om du inte anger profilen som standard får du fortfarande möjlighet att välja den här profilen vid köptiden.
  4. I listan Registrera alltid mina domäner för väljer du en tidsperiod för registrering (1, 2, 3, 5 eller 10 år - påverkar domänpriserna i kundvagnen vid kassan).
  5. Välj om du vill att domäner ska förnyas automatiskt eller manuellt .
  6. Om du vill ha DNS-kontroll anger du dina namnservrar. Annars går du till nästa steg.
  7. Slutföra avsnittet Domain Kontaktinformation.

OBS! Välj Använd den här informationen för mina tekniska, administrativa och faktureringskontakter för att använda samma information för alla dina kontakter.

8. Klicka på Spara ändringar.