Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Välj alternativ för kundsupport för din återförsäljare

Steg 4 i Basic och Pro Reseller- serien kommer igång

Hur engagerad vill du vara med att stödja dina kunders tekniska problem och värdproblem? Du kanske vill erbjuda dem anpassad service och din fullständiga uppmärksamhet, men du kanske inte har tid eller personal för det.

Vi kan hantera allt stöd som är relaterat till våra produkter, och dina kunder vet inte ens att de pratar med GoDaddy-anställda. Våra vitmärkta kundsupporttjänster gör att du kan göra det du gör bäst.

Välj hur mycket personligt stöd du vill erbjuda ... vi hjälper dig gärna var som helst!

OBS! Kundtjänst och uppsökande tjänster är endast tillgängliga på engelska.

1. Välj Visa alternativ . Detta öppnar en ny flik där du kan välja alternativ för kundsupport.
    Knappen Supportalternativ

OBS! Om du vill ändra dina kundsupportalternativ utanför installationsguiden för återförsäljarbutik går du till Kontrollcentral för återförsäljare > Inställningar > Supportalternativ .

2. Justera följande alternativ för att skräddarsy hur dina kunder får support:
    • Standardmarknad : Välj önskat land och språk.
    • Kundtjänst : Bestäm om du vill att GoDaddy ska ge kundsupport eller om du själv hanterar supportfrågor. Om du hanterar din egen support lägger du till din telefon, e-postadress och / eller kontaktadress så att dina kunder vet hur de kan nå dig.
    • Kontaktinställning : Ange ett e- postmeddelande för kontakt för att visas i ditt skyltfönster och i märkesnyhetsbrev och kundkommunikation, samt välja att händelsemeddelanden och uppdateringar ska göras.
    • Om ditt företag : Om 300 tecken eller färre, förklara vad som gör ditt företag fantastiskt så att vi bäst kan hjälpa dina kunder när de ringer efter support eller produktköp.
    • Kontakt Outreach : Vill du att GoDaddy välkomnar dina kunder ombord, eller vill ringa för att tacka dem för att förnya tjänsterna? Markera kryssrutan för att tillåta att GoDaddy ringer kunder åt dig, under ditt företagsnamn. Det är som att ha hundratals anställda, även när du inte gör det!
  3. När du är klar med dina kundsupportalternativ väljer du Spara . Stäng fönstret Supportalternativ för att gå tillbaka till installationsguiden.