Bas- och Pro-återförsäljare Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Skapa din hemadress och kolla in återförsäljarens butik

Steg 5 i Basic och Pro Reseller- serien kommer igång

Du är klar med grunderna och ditt skyltfönster är klart! Grattis till din nya butik!

Nu ... hur kommer du dit? Din skyltfönster har en standard-URL som du och dina kunder kan använda när som helst. Du kan även ansluta din egen domän för att ge dina kunder en smidig upplevelse.

1. Ditt skyltfönster är nu live! Därefter behöver du veta hur du hittar det. Välj Visa instrumentpanel för att komma åt din Kontrollcentral för återförsäljare .
    visa instrumentpanelknappen
  2. Välj Inställningar och därefter Företagsinfo .
  3. Standardwebbadress för din butik finns i fältet Hemadress.
  4. När du har skyltfönster-URL: en kopierar / klistrar du in den i webbläsaren för att ta en titt på din butik!
    • Det finns även en direktlänk till din butik i avsnittet Support på din kontrollpanel .