Kontrollera status för min domänöverföring

Kontrollera status för dina domäners överföring till eller från GoDaddy. Du kan se var din domän befinner sig i överföringsprocessen och identifiera vilka steg som måste vidtas för att slutföra överföringen.

1. Logga in på överföringssidan för ditt GoDaddy. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj Inkommande överföringar om domänen ska flyttas till ditt konto. Eller välj Utgående överföringar om domänen ska flyttas från ditt konto.
  3. Välj de olika flikarna för att se närmare detaljer för domäner med viss status. Eller sök efter din domän i sökfältet.
  4. För vissa statusar krävs att du vidtar åtgärder, och den kommer att visas bredvid domänen. Läs mer i vår guide om domänstatusar för att hjälpa dig att fortsätta med överföringen.

Du får en bekräftelse när ändringarna har godtagits. Domänöverföringar brukar ta mellan 5 och 7 arbetsdagar att slutföra.