Ändra domänen på mitt Microsoft 365-e-postkonto

Om du köpte en ny domän som speglar ditt varumärke, kanske du vill uppdatera ditt e-postkonto så att det matchar. Men innan du kan ändra domänen som är kopplad till ditt Microsoft 365-konto måste den:

• Bli registrerad på samma konto som din Microsoft 365-e-postplan.
  • Har sin DNS-registrerad i samma konto som din Microsoft 365-e-postplan.
  • Ställ inte in på en befintlig Microsoft 365-organisation.
OBS! Om du vill använda en domän som inte är registrerad hos GoDaddy eller använder extern DNS, kontakta vår GoDaddy-guider . När vi har länkat domännamnet så att det ingår i din Microsoft 365-organisation kan du följa stegen nedan.

Ändra din Microsoft 365-e-postdomän

Den här videon är en del av instruktionsvideor för inställning av e-post .

1. Logga in på E-post och Office-kontrollpanelen (använd ditt GoDaddy-användarnamn och -lösenord).
  2. Välj Hantera bredvid den e-postadress du vill uppdatera.
  3. I Kontoinformation väljer du Redigera .
  4. Välj Ändra domän bredvid Användarnamn . En nedrullningsbar lista visar de tillgängliga domänerna i ditt konto som uppfyller kraven för användning på Microsoft 365.
  5. Välj din nya domän och välj Ok, OK . Detta bekräftar att dina nya och gamla domäner kommer att länkas.
  6. Välj Spara . Du kan bli ombedd att uppdatera ditt lösenord och skapa ett nytt. Ange och bekräfta ditt nya lösenord och välj sedan Spara & Fortsätt . Det kan ta upp till 24 timmar innan din domänändring har uppdaterats.

Relaterat steg

Mer information

• Om du ändrar användarnamnet skapas automatiskt ett alias (eller ett vidarebefordran) av det tidigare användarnamnet så att du inte missar några e-postmeddelanden som skickats till den gamla e-postadressen.
  • Information om hur du hanterar din domäns DNS på GoDaddy finns påHantera DNS-poster .
  • För hjälp med att logga in på ditt Microsoft 365-e-postkonto, seLogga in på mitt Microsoft 365-konto .