Ändra lösenord för cPanel-e-post i min Linux-värdtjänst

Det finns två sätt att ändra ditt cPanel-e-postlösenord, beroende på om du vet ditt aktuella lösenord:

Känner du till ditt lösenord?Se detta avsnitt nedan ...Du måste fortfarande veta ...
JappJag känner till mitt lösenord för cPanel-e-post och vill ändra detInga andra lösenord
NejJag har glömt mitt lösenord för cPanel-e-post, så jag måste återställa detDitt lösenord för ditt GoDaddy-konto

Jag känner till mitt lösenord för cPanel-e-post och vill ändra det

1. Gå till http: // ditt domännamn / webbmejl och logga in på ditt cPanels webbmejlkonto.
  2. Klicka på din e-postadress längst upp till höger bredvid LOGGA IN och välj Lösenord och säkerhet .
    klicka på lösenord och säkerhet
  3. sidan Lösenord och säkerhet anger du ett nytt lösenord , skriver in det igen i Bekräfta nytt lösenord och klickar sedan på Spara .

Jag har glömt mitt lösenord för cPanel-e-post, så jag måste återställa det

1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera bredvid det Linux-värdtjänstkonto som du vill använda under Värdtjänster .
    klicka på hantera
  3. I kontots kontrollpanel klickar du på cPanel-admin.
  4. Klicka på E- postkonton i avsnittet E-post på cPanels startsida.
  5. I cPanel E-postkonton sida, bredvid e-postkontot som du vill använda, klicka på Hantera.
  6. Under Säkerhet anger du ett nytt lösenord och klickar sedan på Uppdatera e-postinställningar (du kan behöva rulla ner för att se det).