Hanterad WordPress Hjälp

Byt PHP-version

Följ de här instruktionerna för att byta PHP-version för dina hanterade WordPress-webbplatser:

Varning! Uppgradering av PHP-versionen kan orsaka problem med din webbplats. Du kan testa uppgraderingen genom att använda mellanlagringsmiljön.
  1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. sidan Mina produkter väljer du Hantera alla bredvid Hanterade WordPress-bloggar.
  3. För den webbplats du vill byta PHP-version för väljer du Inställningar från Menyikon-menyn.
    Meny för webbplatsalternativ
  4. Under Produktionswebbplats, bredvid PHP-version, väljer du Ändra.
    Gå till alternativet för att ändra PHP-version
  5. Från menyn väljer du PHP-version att ändra till och väljer sedan Spara ändringar.
    Välj PHP-version

Grattis! Du har uppdaterat PHP-versionen för din Managed WordPress-webbplats.

Verifiera din PHP-version

Du kan verifiera ändringen av din PHP-version i din WordPress-kontrollpanel.

1. Logga in på WordPress.
  2. I menyn på vänster sida väljer du Verktyg.
  3. Välj Webbplatshälsa.
  4. Välj Server.
  5. Hitta PHP-version för att hitta den aktuella versionen av PHP som körs på din webbplats.