SSL-certifikat Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Avbryt min väntande begäran om SSL-certifikat

Om du har skickat in din SSL-certifikatbegäran för fel domännamn och den inte har utfärdats kan du avbryta den väntande begäran, vilket återställer SSL-certifikatets kredit.

1. Gå till GoDaddy produktsida.
  2. Välj Hantera alla bredvid SSL-certifikat .
  3. Välj det väntande certifikatet.
  4. Under Certifikatinformation väljer du Avbryt bredvid Status och väntande verifiering .
    Klicka på Avbryt
  5. En banner för certifikatbegäran i väntan på avbeställning visas.

När din väntande begäran avbryts kan du sedan begära ett nytt SSL-certifikat.