SSL-certifikat Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Vad händer när mitt certifikat upphör?

Om du tillåter att ett certifikat löper ut blir certifikatet ogiltigt och du kan inte längre köra säkra transaktioner på din webbplats. Certifikatutfärdaren uppmanar dig att förnya ditt SSL-certifikat före utgångsdatum.

OBS! Ett certifikat kan endast förnyas upp till 120 dagar före och 30 dagar efter utgångsdatumet. Du kan använda förnyelsekrediten 60 dagar före utgångsdatum eller 30 dagar efter utgångsdatum.