GoDaddy Studio Hjälp

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Avbeställ min GoDaddy Studio PRO-prenumeration

Du kan säga upp prenumerationen på GoDaddy Studio PRO eller Teams när som helst. När faktureringsperioden är slut kommer du att ha ett gratis GoDaddy Studio-konto.

OBS! Om du endast tar bort GoDaddy Studio-appen avslutas inte din prenumeration - du debiteras fortfarande.

För att säga upp din GoDaddy Studio PRO-prenumeration följer du stegen för din plattform.

Du kan säga upp din GoDaddy Studio PRO-prenumeration via Apple Settings-appen.

1. Öppna appen Inställningar på din enhet.
  2. Tryck på ditt Apple-ID.
  3. Välj Prenumerationer .
  4. Hitta GoDaddy Studio och välj det.
  5. Längst ner på skärmen väljer du Avbryt prenumeration .

Från Google Play Butik:

1. Öppna appen Google Play Butik.
  2. Välj din profilbild längst upp till höger.
  3. Välj Betalningar och prenumerationer .
  4. Välj Prenumerationer .
  5. Välj GoDaddy Studio .
  6. Längst ner på sidan väljer du Avbeställ prenumeration och bekräftar sedan uppsägningen.

Från GoDaddy Studio-appen:

1. Logga in på din GoDaddy Studio-app.
  2. Välj längst upp till högerInställningar Android Inställningar .
  3. Under Hantera väljer du Min prenumeration .
  4. Rulla ner och välj Avbryt prenumeration .

Du kan säga upp din webbprenumeration på GoDaddy Studio på ditt GoDaddy-konto.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto .
  2. I övre högra hörnet av skärmen väljer du ditt profilnamn ellerInställningar Android Profilikon .
  3. Från menyn som visas väljer du Förnyelser och fakturering .
  4. Markera kryssrutan till vänster om den produkt du vill avbryta.
  5. Längst upp på sidan väljer du Avbryt förnyelse .
  6. Bekräfta avbeställningen genom att välja Avbryt förnyelse igen.

När du har sagt upp din prenumeration har du fortfarande tillgång till den under den tid du redan har betalat för.