Börja om (radera allt innehåll) på mitt Linux-värdtjänstkonto

Så här raderar du allt innehåll i ditt Linux-värdtjänstkonto så att du kan börja om med en ny installation.

Obligatoriskt: Innan du följer de här stegen: Om du har ett SSL-certifikat för kontot måste du först avinstallera det SSL-certifikatet .
Varning: Skapa och ladda ner kopior av allt innehåll du vill behålla. Att ta bort allt innehåll på ditt konto inkluderar alla säkerhetskopior.
  1. Gå till din GoDaddy produktsida.
  2. Klicka på Hantera under Värdtjänster bredvid det Linux-värdtjänstkonto du vill använda.
    klicka på hantera
  3. Gå till kontots kontrollpanel och välj Kontoåtgärder > Återställ .
    välj återställ
  4. Läs meddelandet (vi påminner dig om vad som raderas) och klicka på Nästa .
  5. Skriv reset i fältet och klicka sedan på Återställ konto . Vi raderar allt på kontot och hjälper dig igenom den nya konfigurationen.