Börja om från början med servern (ometablering)

Om du vill gå tillbaka till ny konfiguration av servern kan du välja att ometablera den. Då blir den precis som den var när du köpte den.

När du konfigurerar om servern raderas allt innehåll på serverns hårddisk, och det är en åtgärd som inte går att ångra.

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på Servrar.
  3. Klicka på Hantera vid den server du vill använda.
  4. Klicka på Inställningar.
  5. Klicka på Förstör och bygg om bredvid Operativsystem.
  6. Fyll i följande fält och klicka sedan på Förstör och bygg om:
    Fält Vad ska man göra...
    Servernamn Ange ett namn för servern.
    Användarnamn Ange det användarnamn som ska användas för att logga in på servern.
    Lösenord &
    Bekräfta lösenord
    Ange det lösenord som ska användas för att logga in på servern.
    Region för datacenter [Kommer snart] Välj den plats där du vill skapa servern.
    Systemavbildning Välj det operativsystem du vill använda.
    Kontrollpanel Välj den kontrollpanel du vill använda.1
    Importera dina webbplatser Välj de cPanel-konton med delade värdtjänster som du vill importera (mer information).

1 Alla kontrollpaneler är inte tillgängliga för alla systemavbildningar/operativsystem. Du kan till exempel inte välja cPanel om du vill använda Fedora på din virtuella privata server (VPS). Om du vill använda kontrollpanelen måste du välja en kompatibel systemavbildning/ett kompatibelt operativsystem.