GoDaddy Auktioner Hjälp

Bjuda på utgående domäner

Om ett domännamn som registrerades hos oss efter 2 maj 2005 löper ut listar vi det automatiskt på auktion på GoDaddy Auktioner® 25 dagar senare. Du kan bjuda på alla utgående domännamn som finns listade på GoDaddy Auktioner®.

Den befintliga registreraren kan ta tillbaka namnet upp till 30 dagar efter utgångsdatumet. Om den befintliga registreraren förnyar sitt domännamn avbryter vi auktionen och betalar tillbaka eventuella bud.

Du kan bjuda på utgångna domäner från en webbapp eller så kan du använda GoDaddy Investerare-appen för att spåra utgångna auktioner på din mobila enhet.

Bjud på utgående domännamn med webbappen

1. Logga in på GoDaddy Auktioner.
  2. från menyn Populära sökningar väljer du Utgår.
  3. Hitta det domännamn som du vill bjuda på.
  4. I fältet Ange bud/erbjudande anger du hur mycket du vill bjuda.

OBS! Fältet visas inte för Köp nu-listningar.

5. Klicka på Fortsätt till översikt.
  6. Granska eller höj ditt bud.
  7. Läs och godkänn alla juridiska överenskommelser som visas.
  8. Klicka på Skicka.

Bjud på utgående domännamn med mobilappen GoDaddy Investerare

1. Logga in på appen GoDaddy Investerare på din mobila enhet.
  2. Tryck på det domännamn som du vill bjuda på.
  3. I fältet Ditt bud godkänner du antingen minimibudet som redan är ifyllt eller anger ett maxbud.
  4. OBS! Ditt maxbud måste vara högre än minimibudet.

5. Klicka på Lägg bud.

Nästa steg

• Information om hur du ser ditt bud finns i