GoDaddy e-postmarknadsföring Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Behöver jag SPF- eller DKIM-verifiering för att skicka kampanjer?

Med GoDaddy Email Marketing får du i de flesta fall ett SPF- pass utan att behöva ändra något på din sida. Om du inte har konfigurerat någon SPF-post kommer dina kampanjer fortfarande att leverera riktigt bra under GoDaddy Email Marketing. Dessutom signeras varje kampanj med vår egen DKIM-signatur och inkluderar avsändar-ID-validering. Detta möjliggör fullständig verifiering av e-post utan att du någonsin behöver vara inblandad!

Nu, medan vår SPF-konto täcker dig i de flesta fall, kan leveransen ibland förbättras med något åt dig. Om du har leveransproblem ( orsakas inte av innehåll ) kan det hjälpa om du ändrar dina egna DNS-poster för domänen som du använder som avsändaradress. Du kan lägga till följande SPF-post i dina domänzonfiler:

v = spf1 include: spf.em.secureserver.net ~ all