Behöver jag ett företagskonto för att ansöka om ett säljarkonto?

Beroende på din företagsstruktur kan du behöva öppna ett företagskontokonto för att ansöka om ett säljarkonto. Kontakta din leverantör av säljarkonton för mer information.

First Data ™: (855) 853-8333 (För Standard Merchant-konton köpt efter 1 oktober 2012).
Chase Paymentech®: (800) 453-3282 (För Standard Merchant-konton köpt före 1 oktober 2012).