SSL-certifikat Hjälp

Begär mitt SSL-certifikat

När du köper ett SSL-certifikat är det några steg du behöver vidta innan webbplatsen är säker.

Det första steget är att begära certifikatet för webbplatsens domännamn (eller nätverksnamn) som du vill säkra. Det sätt du begär certifikatet på beror på vilken typ av certifikat du har och vilken typ av webbserver webbplatsen ligger på.

Välj det scenario som på bäst sätt beskriver din situation för att se hur du ska begära certifikat:

Obs! Vi erbjuder en Hanterad SSL-tjänst där vi installerar och hanterar SSL-certifikatet år dig, om du föredrar att lägga tid på annat.