Begära ett SSL-certifikat

Efter att du köpt ett SSL-certifikat måste du begära det för det domännamn (eller kanoniska namn) som du vill använda.

Innan du börjar

Innan du begär ditt certifikat rekommenderar vi att du läser följande information:

Aktivera din kredit

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto.
  2. Klicka på SSL-certifikat.
  3. Klicka på Konfigurera bredvid önskad kredit för SSL-certifikat.
  4. Om du har flera krediter, välj önskad kredit och klicka på Konfigurera.
  5. Uppdatera sidan; ett Nytt certifikat bör visas. Fortsätt annars att uppdatera sidan tills det visas.

Show me how

Begär ditt certifikat

1. Bredvid Nytt certifikat klickar du på Hantera.
  2. Välj något av följande beroende på var ditt certifikat hanteras:
    Var hanteras det? Vad ska man göra
    GoDaddy värdtjänst eller webbplatsverktyg Välj den domän på ditt konto som du vill använda.
    Någon annanstans
    Välj Ange en CSR och ange sedan certifikatsigneringsbegäran från din server. Om du behöver hjälp, läs Begära ett SSL-certifikat

OBS! Om du begär ett UCC-certifikat ska din certifikatsigneringsbegäran inkludera vilka SAN du vill använda.
  3. Endast UCC-certifikat – Ange ett alternativt subjektnamn som du vill använda och klicka på Lägg till.
  4. Beroende på utfärdandetypen gör du något av följande:
    Utfärdandetyp Välj...
    Standard Klicka på Begär certifikat.
    Deluxe, utökad verifiering Klicka på Nästa och fyll i uppgifterna på nästa sida. Vi använder den här informationen för att verifiera att du kontrollerar nätverksnamnet som du begärde certifikatet för, så det måste överensstämma med all dokumentation du ger oss.

Klicka på Slutfört.