SSL-certifikat Hjälp

Begära ett SSL-certifikat

Begär ett SSL-certifikat genom att kontakta en GoDaddy-expert.

Efter att du köpt ett SSL-certifikat och aktiverat SSL-krediten måste du begära det för webbplatsens domännamn (eller ”nätverksnamn”) som du vill säkra med SSL-certifikatet.

Klicka på den bild som stämmer med den typ av SSL-certifikat som du begär:

(Är det inte vad som visas?)

Hur du gör beror på ditt upplägg:

Upplägg Följ de här stegen
Min webbplats är den primära domänen på ett GoDaddy-värdtjänstkonto. Använd SSL-guiden för att begära certifikat med automatisk installation.
Min webbplats är en sekundär domän på ett GoDaddy-värdtjänstkonto eller hos ett annat företag och jag har inte genererat någon begäran om certifikatsignering. Använd SSL-guiden och skapa begäran om certifikatsignering och en privat nyckel som du kan ladda ner för senare bruk, och begär certifikat tillsamman med de filerna.
Jag har en begäran om certifikatsignering och behöver bara begära SSL-certifikatet (avancerade användare). Begär certifikat med en begäran om certifikatsignering som redan skapats.

OBS! Om din webbplats skapats med Hanterade WordPress-bloggar, Hemsidor + Marknadsföring eller Hemsidor + Marknadsföring Onlinebutik installeras SSL-certifikatet automatiskt åt dig när webbplatsen skapas. Då kan du hoppa över de här anvisningarna.

Använd SSL-guiden för att begära certifikatet

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. På sidan Konfigurering av certifikat klickar du på Välj en domän.
  3. Börja skriva ditt domännamn. Om ditt domännamn är huvuddomänen på ett värdtjänstkonto hos GoDaddy kommer det att ligga i en lista som heter Värdtjänster för webbhotell. Klicka på domännamnet och sedan på Fortsätt.
    Välj en domän
  4. Det är allt! Nästa steg är att styrka att du kontrollerar domännamnet.

Använd SSL-guiden för att skapa en begäran om certifikatsignering och en privat nyckel och begär sedan certifikatet

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. På sidan Konfigurering av certifikat klickar du på Välj en domän, skriver in ditt domännamn och klickar på Fortsätt.
  3. Begäran om certifikatsignering och en privat nyckel visas under ditt domännamn. Klicka på Spara fil under båda styckena för att ladda ned både begäran om certifikatsignering och privat nyckel.
    Spara begäran om certifikatsignering och privat nyckel
  4. Det är allt! Nästa steg är att styrka att du kontrollerar domännamnet.

Begär certifikatet med en begäran om certifikatsignering som redan skapats

1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. På sidan Konfigurering av certifikat klickar du på Mata in en CSR.
  3. Klistra in hela din Begäran om certifikatsignering i rutan och klicka på Fortsätt.
    Spara begäran om certifikatsignering och privat nyckel
  1. Logga in på ditt GoDaddy-konto och öppna produkten. (Behöver du hjälp med att öppna din produkt?)
  2. Välj något av följande alternativ beroende på var ditt certifikat hanteras:
    Var hanteras det? Vad ska man göra
    GoDaddy Webbplatsverktyg eller värdtjänster på det primära domännamnet Välj den domän på ditt konto som du vill använda.
    Alla andra platser, inklusive sekundära domäner och underdomäner på dina GoDaddy-värdtjänster Välj Ange en CSR och ange sedan CSR från din server.
  3. Endast UCC-certifikat – Ange eventuella alternativa subjektnamn som du vill använda om du inte har lagt till dem i din CSR och klicka sedan på Lägg till.
  4. Klicka på Nästa och fyll i uppgifterna på nästa sida.
  5. Klicka på Klar.