Avbryt privatregistrering

När du avbeställer privat registrering visas din personliga kontaktinformation – bl.a. ditt namn, din postadress, din e-postadress och ditt telefonnummer – i WHOIS-databasen

Hur du avbryter privatregistrering beror på hur många domäner du har i ditt konto:

6 eller färre domäner

1. Logga in i kontohanteraren.
  2. Bredvid Domäner klickar du på Hantera.
  3. Välj det domännamn du vill använda, klicka på Textikon (Inställningar) och välj Domäninställningar.
  4. Klicka på länken Ta bort sekretess och markera Ja, ta bort sekretess i fönstret.

7 eller fler domäner

Om du vill avbryta privatregistrering för ett konto med fler än 6 domäner måste du logga in på ditt Domains By Proxy®-konto. Domains By Proxy är ett separat företag med en egen webbplats, och ditt konto har sin egen unika inloggningsinformation. Domains By Proxy skickade denna inloggningsinformation till dig via e-post när du köpte tjänsten. Om du inte hittar e-postmeddelandet läser du

.

1. Logga in på ditt konto hos DomainsByProxy.com.

Om du har problem att logga in på ditt Domains By Proxy-konto läser du

.

2. Välj Privata domäner och sedan de domännamn för vilka du vill avbeställa privat registrering.
  3. Klicka på Avbeställ markerade eller klicka på (Avbeställ privat registrering).
  4. Klicka på OK.
  5. Klicka på OK.

Om du behöver mer hjälp eller har frågor om att avbeställa ditt Domains By Proxy-konto kontaktar du accountservices@domainsbyproxy.com.

Domains By Proxy återbetalar inte några avgifter för privat registrering om du avbeställer tjänsten. Avbeställningar är oåterkalleliga. Om du avbeställer själva domänen tas dessutom Privat registrering bort.