Avbryt privatregistrering

När du avbeställer privat registrering visas din personliga kontaktinformation – bl.a. ditt namn, din postadress, din e-postadress och ditt telefonnummer – i WHOIS-databasen

Varning: Avbeställningar av privat registrering går inte att återkalla. Om du avbeställer själva domänen tas den privata registreringen bort automatiskt. Du kan inte heller överföra en privat registrering från en domän till en annan.
Obligatoriskt: Om du precis har lagt till skyddad registrering och aktiverat tvåstegsverifiering på ditt konto måste du vänta 72 timmar OCH avbeställa skyddad registrering innan du tar bort sekretess.

Du verkar inte vara inloggad. Om du loggar in ovanför (under Textikon) går det fortare.

1. Gå till sidan Domäninställningar.
  2. Klicka på Ta bort sekretess under Kontaktinformation.
  3. Klicka på Ja, ta bort sekretess.