Avbryt en väntande kontaktuppdatering

Avbryt en väntande kontaktuppdatering för dina domäner via ditt konto. Om du avbryter en kontaktuppdatering kommer domänens kontaktinformation inte att uppdateras. Eller så kan du godkänna kontaktuppdateringen för att bearbeta de väntande ändringarna.

1. Logga in på din GoDaddy- domänportfölj . (Behöver du hjälp med att logga in? Hitta ditt användarnamn eller lösenord .)
  2. Välj den domän du vill uppdatera för att komma till sidan Domäninställningar .
    vald skärmdump av enskild domän
  3. Navigera till varningen om att du har kontaktuppdateringar som väntar på godkännande och väljer Visa nu .
  4. Markera kryssrutan bredvid Avbryt uppdateringen för ditt domännamn och välj sedan Avbryt väntande uppdateringar för att bekräfta att kontaktuppdateringen avbryts.