Avbryt en väntande kontaktuppdatering

Avbryt en väntande kontaktuppdatering för dina domäner via ditt konto. Om du avbryter en kontaktuppdatering kommer domänens kontaktinformation inte att uppdateras. Eller så kan du godkänna kontaktuppdateringen för att bearbeta de väntande ändringarna.

1. Logga in på GoDaddy Domänkontrollcenter. (Behöver du hjälp med att logga in? Ta reda på ditt användarnamn eller lösenord.)
  2. Välj din domän för att komma till sidan Domäninställningar.
  3. Navigera till varningen om att du har kontaktuppdateringar som väntar på godkännande och väljer Visa nu .
  4. Markera kryssrutan bredvid Avbryt den här uppdateringen för ditt domännamn och markera sedan Jag vill avbryta uppdateringar för att bekräfta att kontaktuppdateringen avbryts.