Avbeställa skyddad registrering

Om du vill ta bort skyddad registrering från ditt domännamn beror tillvägagångssättet på hur länge du har haft funktionen och om du har aktiverat tvåstegsverifiering:

• Om du har köpt skyddad registrering för mer än 5 dagar sedan kan du fortsätta gå igenom stegen nedan om du redan har aktiverat tvåstegsverifiering för ditt konto.
  • Om du har köpt Skyddad registrering under de senaste 5 dagarna och vill se till att du får din återbetalning så måste du kontakta kundsupporten för att avbeställa både själva domänen och Skyddad registrering. Du kan inte bara avbeställa Skyddad registrering.

Du verkar inte vara inloggad. Om du loggar in ovanför (under Textikon) går det fortare.

1. Gå till sidan Domäninställningar.
  2. Klicka på Ta bort skyddad registrering under Fler inställningar på sidan Domäninställningar:
    Länk för att ta bort skyddad registrering
  3. Klicka på Ta bort skyddad registrering.
  4. Vi skickar en sexsiffrig verifieringskod till dig som en del i tvåstegsverifieringen. Ange koden när du har fått den:
    Uppmaning för tvåstegsverifiering
  5. Följande meddelande visas:

OBS! Vissa funktioner är kanske inte tillgängliga under tiden som vi tar bort skyddad registrering från ditt konto.

Mer information

• Se vår återbetalningspolicy för att se om du har rätt till återbetalning.
  • Att avbeställa privat registrering annullerar inte ditt domännamn. För mer information om detta, se Annullera min domän.