Återställ min webbplats i Plesk-värdtjänsten

Du kan återställa din webbplats från en säkerhetskopia om den har blivit hackad eller skadad. Hur du utför återställningen beror på hur du skapade säkerhetskopian:

Jag använde ... Så här återställer du webbplatsen ...
Säkerhetskopiering av webbplats SeÅterställa filer efter säkerhetskopiering
Lokal säkerhetskopia (FTP) Ladda upp dina filer via FTP
Plesk manuella säkerhetskopior Använd den här artikeln
Jag har ingen säkerhetskopia! Kontakta kundsupport

Återställ från manuell säkerhetskopiering av Plesk

Varning:

Om du återställer din webbplats via Plesk tas den tillfälligt bort. Besökare på din webbplats kommer att se en sida med 503 tillfälligt otillgänglig tjänst.

1. På Plesk-startsidan klickar du på Säkerhetskopieringshanteraren .
  2. Klicka på Namnet på den säkerhetskopia du vill använda.
  3. Fyll i fälten på skärmen och klicka sedan på Återställ .

OBS! Om du väljer databaser återställs inga databaser.