Ring oss
Telefonnummer och tider
Hjälpcenter

Utforska våra hjälpresurser online

Vi gjorde vårt bästa för att översätta den här sidan åt dig. Sidan är också tillgänglig på engelska.

Använda en SSL med din WordPress-kontrollpanel

Du måste ha ett SSL-certifikat installerat och konfigurerat på ditt delade värdtjänstkonto innan du fortsätter med WordPress®-installationen. Om du inte har ett SSL kan vi hjälpa till. För mer information, klicka här .

OBS! Om du använder Hanterade WordPress-bloggar hanterar vi detta automatiskt åt dig.

För att aktivera WordPress och SSL måste du redigera filen wp-config.php. Du kan ladda ner den här filen från ditt konto via FTP eller använda FTP-filhanteraren i ditt konto. För mer information, se .

Att använda ett SSL-certifikat med din WordPress-kontrollpanel

1. Öppna redigeraren för värdtjänstkontot och öppna din WordPress-installations wp-config.php- fil.
  2. Välj filen wp-config.php och klicka sedan på Redigera .
  3. Hitta följande rad:
    / * Det är allt, sluta redigera! Lycklig bloggning. * /
  4. Direkt ovanför den skriver du dessa två rader:
    define ('FORCE_SSL_ADMIN', true);
    define ('FORCE_SSL_LOGIN', true);

Så när du har redigerat klart bör filen wp-config.php se ut så här:

define ('FORCE_SSL_ADMIN', true);
define ('FORCE_SSL_LOGIN', true);
/ * Det är allt, sluta redigera! Lycklig bloggning. * /

När du loggar in på din admin-sida ska du nu se https i webbläsarens adressfält.