Använda butikskrediter vid köp

När du köper något på vår webbplats kan du använda butikskrediter på samma sätt som andra betalningsalternativ, som kreditkort.

Om din beställning överstiger det belopp med butikskrediter du har måste du välja ett annat betalningsalternativ för den överskjutande delen.

Så här använder du butikskrediter vid köp

1. Välj en produkt och klicka på Lägg till i kundvagn.
  2. Valfritt: Välj de erbjudanden du vill lägga till.
  3. Kontrollera din kundvagn och klicka sedan på Gå till kassan.
  4. I delen Välj betalningssätt markerar du Butikskredit.
  5. Om beställningen överstiger det belopp med butikskrediter du har väljer du ett annat betalningssätt för den överskjutande delen.
  6. Klicka på Fortsätt.
  7. Om du redan har läst och godkänt våra Allmänna användningsvillkor klickar du på Skicka beställning nu.

Krediter regleras av villkoren i våra Allmänna användningsvillkor. Du kan använda krediter vid framtida köp av produkter och tjänster.