Gen 4 VPS och dedikerade servrar Hjälp

Det verkar som de tokiga robotarna ställer till det igen! De har tagit över och har översatt den här sidan till ditt språk. Robotarna menar väl i sina hjärtan av metall. De vill hjälpa dig! Berätta för oss hur robotarna sköter sig via knapparna längst ner på sidan. Gå till den engelskspråkiga versionen

Använd återställningskonsolen för min Gen 4-dedikerade server

Använd återställningskonsolen för att återfå åtkomst (via SSH) till din Generation 4 Dedikerade server - till exempel om du av misstag har utestängts av en ny brandväggs- eller iptables-regel. Du måste känna till ditt användarnamn och lösenord för din server för att kunna ansluta till din server via SSH .

OBS! Återställningskonsolen är inte tillgänglig för Generation 4-dedikerade servrar som kör Windows.